POLITICă

IMPAS în negocierile din Coaliție. Unde s-au blocat discuțiile


IMPAS în negocierile din Coaliție. Unde s-au blocat discuțiile

E.Ş. | 2021-04-20 20:33

Impas în ședința PNL-USR-PLUS-UDMR. Mai exact, în acest moment, negocierile s-au blocat. Liderii USR-PLUS au părăsit, marți seară, biroul lui Ludovic Orban de la Parlament și au plecat să se consulte separat pentru a lua cea mai bună decizie.

Potrivit informațiilor obținute de , cei de la USR-PLUS au cerut să fie modificat programul de guvernare. Întrebat Dan Barna unde s-au blocat mai exact negocierile, a spus că la reforme.

A refuzat să dea mai multe detalii, însă știm că mai multe promisiuni electorale nu au fost cuprinse în programul de guvernare tocmai pentru că și atunci au fost foarte multe discuții.

 Inițial, cei din USR-PLUS au dat un pas în spate și au spus că vor merge în continuare cu Florin Cîțu în funcția de premier. Au dorit să fie completat acordul coaliției de guvernare cu noi prevederi.

Printre aceste prevederi, un mecanism al remanierii unui ministru, practic premierul să ofere garanții că nu va mai demite un ministru fără să aibă discuții în prealabil și cu conducerea partidului din care face parte respectivul ministru.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.