POLITICă

Kelemen Hunor face un pas înapoi: ”Eu NU mai sunt interesat să candidez la prezidențiale”


Kelemen Hunor face un pas înapoi: ”Eu NU mai sunt interesat să candidez la prezidențiale”

E.Ş. | 2023-01-17 21:18

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, marţi, că nu va mai candida la alegerile prezidenţiale, după ce a făcut-o de trei ori până acum, dar că partidul va avea sigur candidat la alegerile din 2024.

Întrebat dacă va intra în cursa prezidenţială, în 2024, Kelemen Hunor a spus că nu mai ia în calcul să candideze la prezidenţiale dar partidul va avea un candidat, scrie .

”Eu sigur nu, eu am candidat de trei ori, am încercat, eu ştiam şi când am candidat că nu am nicio şansă, am făcut-o pentru că asta era jocul politic, trebuia să o fac şi e bină că am făcut-o.”, a spus Kelemen Hunor.

El a dat asigurări că UDMR va avea candidat la prezidenţiale. ”Puteam să fac şi a patra oară şi cine va veni după mine va avea un rezultat asemănător, nu va fi un rezultat diferit dar trebuie să facă acest exerciţiu. Până în 2024 mai e timp dar eu nu mai sunt interesat, indiferent ce se va întâmpla”, a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a recunoscut că a luat decizia încă din 2019. ”Am luat decizia aceasta în 2019, când colegii m-au convins să mai merg încă o dată, Am spus, da, dar ultima dată”, a arătat el.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.