POLITICă

Kelemen Hunor, SFAT pentru PNL și USR: ”Eu sper să mai lase orgoliile!”


Kelemen Hunor, SFAT pentru PNL și USR: ”Eu sper să mai lase orgoliile!”

E.Ş. | 2021-10-13 21:26

După eșecului unei prime întâlniri între foștii parteneri din Coaliție, președintele UDMR, Kelemen Hunor speră ca PNL și USR să lase la o parte orgoliile pentru a se găsi o soluție pentru guvernare.

"Astăzi nu am ajuns la o concluzie și sigur trebuie să vedem fiecare dintre părți ce va discuta când va ajunge înapoi în forurile decizionale", a remarcat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Ce a observat Kelemen Hunor pe parcursul discuției de miercuri seară a fost lipsa de încredere - "fără încredere e greu să construiești ceva", a subliniat el.

"Ținta noastră este una singură: să găsim soluții într-o formulă sau alta de guvernare pentru toate problemele la care ne confruntăm - valul 4, prețurile la energie, chestiunile legate de inflație, de PNRR. Tot ce înseamnă alte priorități trebuie lăsate până anul viitor", a declarat el.

"Eu sper că fiecare mai lasă din orgoliile prezentate și în dreapta, și în stânga. Nu putem schimba nici votul la moțiunea de cenzură, nici alăturarea  AUR  a celor de la USR, dar ce putem schimba e ziua de mâine", a adăugat el.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.