POLITICă

Lucian Romașcanu: "PSD nu va vota obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă"


Lucian Romașcanu: "PSD nu va vota obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă"

PUTEREA24 | 2021-10-25 22:53

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romașcanu, și-a exprimat poziția fermă împotriva solicitării certifictului verde la locul de muncă.

"Orice analiză și orice previziune arată că la mijlocul lunii noiembrie va fi vârful cu 4000 de oameni în ATI și peste 200.000 de îmbonăviri. Vorbim acum despre impactul restricțiilor, dar impactul asupra pandemiei nici vaccinarea nu o să-l aibă mâine.

Din păcate nu avem un orizont la aceste măsuri și, repet - orizontul, incoerența, ilegalitatea - sunt niște lucruri care le fac extrem de greu de digerat de către oameni.", a spus Romașcanu la Antena 3.

Cu privire la obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă, răspunsul liderului senatorilor PSD a fost un NU ferm.

"Sunt foarte multe lucruri. Acesta este doar unul dintre ele, din ce e aberant în acea lege. Atâta timp cât tu îți asumi să  cumperi 120 milioane de doze de vaccin, trebuie să îți asumi pentru aceeași cetățeni ai tăi și decontarea costului testării.", a mai subliniat Lucian Romașcanu.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.