POLITICă

Ludovic Orban face ACUZAȚII după ce a fost atacat la protestul AUR: ”Jandarmeria m-a băgat în gura lupului”


Ludovic Orban face ACUZAȚII după ce a fost atacat la protestul AUR: ”Jandarmeria m-a băgat în gura lupului”

E.Ş. | 2023-05-10 22:16

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban lansează acuzații după ce a fost scuipat și lovit de protestatarii AUR la porțile Palatul Parlamentului. Deputatul acuză echipele de jandarmi care nu l-au lăsat să intre pe ușa obișnuită, el fiind astfel nevoit să treacă printre protestatari.

„Jandarmeria nu mi-a permis accesul în clădire pe la intrarea respectivă. I-am cerut jandarmeriței să ia legătura cu șeful dispozitivului să-mi permită accesul. Pur și simplu nu mi-a permis accesul. E un comprotament excesiv, abuziv, nu poți să transformi Parlamentul în cazemată în care nu intră și nu iese nimeni. Nu știu cine le-a dat dreptul celor din dispozitivul de jandarmi să le interzică accesul celor care au locul de muncă acolo, care practic au obligația de a-i reprezenta pe cetățeni.

Practic Jandarmeria m-a băgat în gura lupului. Ei nu recunosc în comunicatul oficial că nu mi-au permis să intru acolo și că m-au trimis să intru pe altă intrare, de la Senat”, a declarat Ludovic Orban pentru .

În schimb, a spus că e „prea mult” să afirme că a fost o complicitate între AUR și Jandarmerie.

Acesta a precizat că deja s-a întocmit un proces verbal la Secția 17 și joi va discuta cu un avocat să vadă ce are de făcut pe mai departe.

Culmea, Orban și deputații Forța Dreptei și urmau să voteze împotriva proiectului de lege față de care simpatizanții AUR protestau. Deci practic oamenii AUR l-au agresat pe un parlamentar care avea aceeași părere cu ei.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.