POLITICă

Ludovic Orban pune paie pe foc la scandalul din PNL: ”Domnul Cîțu i-a deranjat pe toți”


Ludovic Orban pune paie pe foc la scandalul din PNL: ”Domnul Cîțu i-a deranjat pe toți”

E.Ş. | 2022-03-31 22:39

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban dezvăluie motivele pentru care liderii liberali nu îl mai vor pe Cîțu la conducerea partidului.

"Domnul Cîțu i-a deranjat pe toți. Pe pesediști, a fost contondent în relația cu PSD. Îl deranjează pe Ciucă, care nu acceptă să primească ordine decât de la Iohannis.

I-a deranjat pe mulți membri ai PNL că nu răspunde la telefon, că nu se ține de cuvânt", a spus Ludovic Orban.

Fostul președinte lider PNL, Ludovic Orban, susține că modul în care se pregătește debarcarea lui Florin Cițu din fruntea partidului nu-i este nici străin și nici nu-l surprinde.

"La sedința Biroului Executiva la care Cîțu a propus excluderea mea din partid i-am spus (lui F. Cîțu), privindu-l în ochi, că în scurt timp nu va mai fi nici premier, că era încă premier și nici președinte PNL. 

NU Cîțu m-a învins la Congres, ce s-a întâmplat acolo nu s-a întâmplat în 30 de ani de democrație, atâtea mizerii, cu vot manipulat, bani dați în organizații, dacă era vot corect Florin Cîțu nu lua nici 10%," a declarat fostul lider PNL Ludovic Orban la .

Acesta a relatat și cum a ajus Cîțu în funcția de premier, deschizndu-i practic drumul și spre șefia PNL.

"În ceea ce privește desemnarea ca premier, era în decembrie (2020), când eu îmi dădusem demisia, președintele Iohannis l-a pus pe Nicolae Ciucă interimar si pe surse se tot vehicula informația că-l va numi premier plin. Atunci am venit cu 2 propuneri, eu și Florin Cîțu, iar cei care l-au propulsat pe el au fost cei de la USR, eu am acceptat să fie el doar ca să avem guvern, că lume a început să ne ia cu pietre", a afirmat Orban.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.