POLITICă

Marcel Ciolacu, despre rotația miniștrilor: “Lină și așezată”


Marcel Ciolacu, despre rotația miniștrilor: “Lină și așezată”

PUTEREA24 | 2023-05-11 12:24

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, care ar urma să preia funcția de premier, spune că rotaţia prim-miniştrilor va fi „una lină şi aşezată”, adăugând că a ajuns la o concluzie cu premierul Nicolae Ciucă spentru a creiona viitorul guvern în funcţie de persoane, nu de posturi.

„Vă garantez că în continuare România o sa aibă o stabilitate politică, cu tot ce vedem câteodată la televizor, cu tot ceea ce se întâmplă, avem şi noi, politicienii, limitele noastre şi cu adevărat, până în 1 iunie o să existe o rotaţie de prim-miniştri, dar o să fie una lină şi aşezată. Mai avem încă de închis unele detalii şi negocieri, dar face parte din fişa postului unui politician să negocieze”, a susținut Marcel Ciolacu, joi, la Summitul Romanian Business Leader, conform News.ro.

El a spus că ajuns la „o concluzie” cu premierul Nicolae Ciucă ca să „creioneze” viitorul guvern „în funcţie de persoane, nu de posturi” şi să încerce „să așeze mai potrivit oamenii cei mai competenţi şi cu randamentul cel mai bun guvernamental. Nu sunt adeptul unor guverne de tehnocraţi, pentru că aşa am fost crescut, dar sunt ferm convins că şi în rândul politicienilor găsim oameni să facă faţă acestor provocări”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.