POLITICă

Marcel Ciolacu îi răspunde Vioricăi Dăncilă: ”Nu poți să inventezi!”


Marcel Ciolacu îi răspunde Vioricăi Dăncilă: ”Nu poți să inventezi!”

E.Ş. | 2021-01-21 21:06

Marcel Ciolacu a declarat că un preşedinte de partid când pierde alegerile îşi pune demisia pe masă. Mai mult, liderul PSD consideră că nu are nimic ce să îi reproşeze fostului premier cu care nu vrea să intre în discuţii pentru că el cunoaşte un alt adevăr.

"Eu nu am jignit niciodată femei. Am multe defecte mai puţin acest defect. Moţiunea de cenzură a trecut. De la organizaţia din Olt condusă de domnul Stănescu sau de la organizaţia din Buzău condusă de mine nu a plecat niciun parlamentar.

Oricâtă frustrare avea, oricâtă supărare avea nu poţi să inventezi altă matematică decât cea existentă. Domnul Tăriceanu a ieşit de la guvernare şi în momentul acela a rămas un vid, matematic, de voturi.

Era foarte greu de gestionat că acea moţiune de cenzură să nu treacă, mai ales pe o emoţie colectivă pe care o cunoaştem, faptul că actualul preşedinte al României a câştigat cu 67%. Se crease un val de emoţie politică şi în parlament. Nu vreau să dau justificări, nu vreau să intru în discuţii cu doamna Dăncilă, cunosc alt adevăr” a declarat Marcel Ciolacu pentru .

Fostul premier, Viorica Dăncilă a dezvăluit la Antena 3 cum a fost trădată de colegii din PSD la moţiunea de cenzură în urma căreia a fost înlăturată din funcţia de prim-ministru.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.