POLITICă

Marcel Ciolacu răspunde atacurilor lui Dragnea: ”Eu dorm cu POZA lui Iohannis sub perna, nu mai pot de dragul lui”


Marcel Ciolacu răspunde atacurilor lui Dragnea: ”Eu dorm cu POZA lui Iohannis sub perna, nu mai pot de dragul lui”

E.Ş. | 2021-09-22 22:31

Marcel Ciolacu a respins categoric toate acuzaţiile lansate de fostul preşedinte a partidului, Liviu Dragnea, căruia i-a amintit că a stat la masă cu şefii serviciilor, Coldea şi Maior, dar şi cu Laura Kovesi, şi l-a invitat pe acesta să iasă în faţa publicului cu informaţii concrete, dacă le are.

„In primul rand as dori sa-i urez multa sanatate si toate aprecierile pentru toate lucrurile bune facute pentru PSD. Nu e primul lider al unui partid care, din postura de fost presedinte, si-a lansat un alt partid. Nu pot sa-i urez succes, pentru ca inteleg ca o sa fim adversari.

In rest, toate atacurile si jumatatile de adevar spuse de el nu ma intereseaza. PSD a ajuns la 37% si consider ca asta este drumul corect. Cat timp nu ne indepartam de agenda romanilor si despre problemele lor, nu ma intorc in trecut. Eu am facut infiltratii doar la coloana, ca si el, nu am altfel de infiltrati.

Domnul Dragnea e adversar politic, a fost la mese cu Coldea, cu Kovesi, cu Maior, nu stie lucruri concrete? Eu nu-i cunosc pe acesti oameni, ce infiltrati? De ce, daca a stat cu ei la masa si a auzit asa ceva, nu a rasturnat masa? Sa vina sa spuna romanlor, daca stie lucruri concrete.

Nu vi se pare curios, cand avem o criza sanitara si economica, cele mai mari preturi de 30 de ani, guvern nefunctional, presedintele vorbeste de golf, deodata apar acelesi povesti la PSD, acelesi acuze? Nu am treaba cu Securitatea, nu am luat decizii cu sefi de servicii, nu m-a sunat vreodata vreun sef de servicii. Uite cum dorm eu cu poza lui Iohannis sub perna, nu mai pot de dragul lui.

Ciolos cum a fost numit, s-a inteles cu cineva? Am pus eu vreun prim-ministru? Fiecare isi asuma deciziile pe care le ia.”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate, la .



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.