POLITICă

Marcel Ciolacu, sfat pentru Guvernul Cîțu: ”Să lase AROGANȚA, să se apuce de treabă!”


Marcel Ciolacu, sfat pentru Guvernul Cîțu: ”Să lase AROGANȚA, să se apuce de treabă!”

E.Ş. | 2021-02-24 18:50

După o discuție purtată cu președintele Parlamentului European, Marcel Ciolacu transmite Guvernului Cîțu că e timpul să se apuce de treabă pentru a putea obține cele 30 miliarde de euro de la Uniunea Europeană.

"Este încurajator că oficialii europeni susțin demersurile #PSD în ceea ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență.

Astăzi, în discuția purtată cu domnul David Sassoli, președintele Parlamentului European, acesta a subliniat că este esențial ca autoritățile locale și principalii actori sociali să fie implicați în procesul de elaborare al #PNRR. Sper că acesta este un semnal extrem de clar pentru Guvern. În procesul de evaluare a planurilor naționale, Parlamentul European va ține cont astfel de criterii relevante.

La rândul său, doamna Iratxe Garcia Perez, liderul grupului S&D din Parlamentul European, a reafirmat că acest plan trebuie să fie elaborat în strânsă legătură cu actorii locali și discutat în Parlamentul național.

Concluzia zilei: Guvernul Cîțu trebuie să lase aroganța și să se apuce serios de treabă, în conformitate cu uzanțele și normele europene. Asta, dacă vrem ca România să nu piardă 30 de miliarde de euro...", a scris liderul PSD pe Facebook.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.