POLITICă

Marcel Ciolacu vrea să SALVEZE PNRR: ”Premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”


Marcel Ciolacu vrea să SALVEZE PNRR: ”Premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”

E.Ş. | 2021-05-11 21:40

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat, marţi seară, că a avut o discuție cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, pentru a ”salva” PNRR. El consideră că lucrurile „arată rău” și crede că „premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”.

”Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înţeles importanţa dialogului cu Partidul Social Democrat. La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîţu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor și-au trimis planurile naționale Comisiei Europene, PNL și USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE. Guvernanții încă n-au înțeles că acești bani sunt pentru dezvoltarea României și nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

”Îi mulţumesc comisarului Gentiloni pentru dialogul constructiv şi mai ales pentru reiterarea sprijinului Comisiei Europene privind necesitatea unui dialog aprofundat cu toate forţele politice, cu sindicatele, patronatele şi societatea civilă pe tema PNRR”, a mai scris Ciolacu.

Florin Cîţu a plecat marţi la Bruxelles pentru a negocia proiectele din PNRR.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea 24 - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.