POLITICă

Mihai Tudose IRONIZEAZĂ programul PNL: ”Coliva e gata, acum pun frișca pe ea!”


Mihai Tudose IRONIZEAZĂ programul PNL: ”Coliva e gata, acum pun frișca pe ea!”

E.Ş. | 2020-11-19 22:41

Fostul premier PSD, Mihai Tudose critică în rafală măsuri luate până acum de Guvernul Orban pentru combaterea pandemiei de coronavirus, dar și programul de guvernare al liberalilor.

”Eu nu sunt epidemiolog, dar de bun simt este ca atunci cand stabilesti niste reguli, se aplica tuturor, nu ca tinem Sibiul deschis, ca mai are cineva o treaba. Va dau exemplu la Braila, cand au aparut 5 cazuri intr-un sat de langa mall, au inchis mall-ul.

Acum aflam ca o aplicam unde vrem, unde nu vrem nu o aplicam. Justificarea asta ca nu intram in carantina pentru ca avem medici buni, insemna ca in alte orase sunt medicii prosti?

Eu zic ca asta e incalzirea, iar dupa alegeri se inchide tot si nu mai trebuie nici sa plateasca nici unele lucruri. Nu le pasa, aveti impresia ca oamenii astia isi iau pastilele in fiecare zi?” a declarat Mihai Tudose.

Fostul premier a ironizat și programul de guvernare lansat de liberali:

”Nu vedeti ca la ei totul se intampla dupa jumatatea lui decembrie? Am auzit pe unul dintre dementeii lor ca s-ar putea sa inceapa vaccinarea de la jumatatea lui decembrie? Bai, esti nebun la cap?

Coliva e gata, dar acum dau cu frisca pe ea si ne spun ca uite ce tort frumos ne asteapta. Dupa 6 decembrie o sa vedem ca e coliva” a mai precizat Tudose la .Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea 24 - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.