POLITICă

Ministrul Budăi le transmite profesorilor: ”Nu există un SAC de bani...”


Ministrul Budăi le transmite profesorilor: ”Nu există un SAC de bani...”

E.Ş. | 2023-05-18 17:44

Marius Budăi (PSD), ministrul Muncii, nu le promite creșteri salariale profesorilor, care de luni intră în grevă generală. El a spus că Legea salarizării nu se poate face „peste noapte” și că ministerul nu are „un sac de bani” pe care să-l împartă la toată lumea.

„Cu siguranță că cerințele lor sunt îndreptățite. Discutăm și avem toată deschiderea. Vom dezbate aceste aspecte odată cu discuțiile pe Legea salarizării.

Din păcate nu o putem face peste noapte. Avem deja materiale de la toate ministerele de linie, le-am înaintat și la Banca Mondială, facem analize de impact după care stăm iar la masă și discutăm.

Asta trebuie discutat foarte serios. Nu emit nicio ipoteză până nu vedem analizele de la Banca Mondială, până nu discutăm cu Comisia și cu Ministerul de Finanțe”, a declarat Marius Budăi, pentru 

Ministrul PSD al Muncii a spus apoi că nu există un sac din care să fie scoși banii pentru salarii mărite la toată lumea:

„Nu există la Ministerul Muncii un sac de bani pe care să-l împărțim la toată lumea. Haideți să fim obiectivi. Trebuie cu toții în coaliție și în Guvern să luăm o decizie. E foarte simplu să te scapi de o responsabilitate”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.