POLITICă

Ministrul Energiei a plecat spre cariera din Gorj: ”Nu putem lăsa o asemenea tragedie fără RĂSPUNS”


Ministrul Energiei a plecat spre cariera din Gorj: ”Nu putem lăsa o asemenea tragedie fără RĂSPUNS”

E.Ş. | 2023-01-17 19:42

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că tragedia de la cariera Jilţ Sud, soldată cu trei morţi şi mai mulţi muncitori răniţi, nu poate rămâne ”fără răspuns”, precizând că se îndreaptă, marţi seară, spre judeţul Gorj.

”O gravă tragedie a răpit astăzi trei vieţi la Complexul Energetic Oltenia. Este cumplit. Gândurile mele sunt alături de familiile îndurerate şi mă rog să aibă putere în lupta cu durerea care îi încearcă. Accidentul s-a soldat inclusiv cu rănirea altor muncitori din cadrul complexului”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

El a precizat că este în drum spre judeţul Gorj.

”Nu putem lăsa o asemenea tragedie fără răspuns. Mă îndrept către Gorj, chiar acum”, a adăugat el.

Trei persoane au murit şi alte 11 au fost rănite, marţi, după ce autovehiculul în care se aflau s-a răsturnat, la cariera Jilţ Sud, potrivit informaţiilor transmise de Complexul Energetic OItenia. Anterior, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, a declarat că trei persoane au murit şi zece au fost transportate la spital, în urma accidentului de la cariera Jilţ Sud.

”Zece persoane au fost transportate la spital, printre ele sunt şi victime cu leziuni uşoare. Două persoane au fost preluate de elicopterele SMURD şi duse la spital la Craiova, trei au fost duse cu ambulanţele la Motru şi alte cinci persoane au fost duse la spital la Târgu Jiu”, a precizat pentru News.ro Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.