POLITICă

Ministrul Muncii recunoaște: ”Majorarea pensiilor e o NECESITATE”


Ministrul Muncii recunoaște: ”Majorarea pensiilor e o NECESITATE”

E.Ş. | 2022-08-10 23:03

Ministrul Muncii, Marius Budăi consideră că majorarea pensiilor e o necesitate și a anunțat că va propune eliminarea procentului din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru pensii.

Marius Budăi a spus că va propune eliminarea procentului din PNRR pentru pensii, mai ales că fiecare stat membru ar trebui să aibă independenţa de a-şi decide politicile sociale şi economice.

"Este crudul adevăr din România. E încă o dovadă în plus că ceea ce poate pentru unii a părut un moft atunci când am venit la guvernare, şi anume primul pachet social, când nici nu era vorba de război şi de toate ce au urmat acestui război, nu a fost un moft pentru PSD. Vă aduceţi aminte când în ianuarie am majorat pensia minimă cu 25% şi restul pensiilor cu 10%. Nu a fost un moft. E o necesitate.

Pensiile sunt încă foarte mici în România, de aceea nu înţeleg de ce cineva ne-a condamnat la sărăcie pentru 50 de ani de acum încolo. De aceea, lupta mea teribilă şi o voi continua, atât timp cât voi avea susţinerea preşedintelui Marcel Ciolacu şi a întregului PSD, această luptă de rediscutare şi de renegociere a PNRR” a explicat ministrul Budăi pentru .Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.