POLITICă

Nicolae Ciucă, mesaj pentru partide: ”Îmi voi juca şansa până la capăt!”


Nicolae Ciucă, mesaj pentru partide: ”Îmi voi juca şansa până la capăt!”

E.Ş. | 2021-10-27 16:47

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, la sediul PNL, că mandatul său de negociere este în continuare pentru un Guvern minoritar PNL-UDMR, el precizând că o posibilă flexibilizare a mandatului urmează să fie discutată şi decisă în partid cel târziu vineri.

Ciucă a precizat că a avut discuţii cu liderul USR Dacian Cioloş şi că urmează să stabilească dacă va avea loc o întâlnire. 

El a precizat că sâmbătă la ora 24.00 expiră termenul până la care trebuie  să vină în faţa Parlamentului cu programul de guvernare şi a dat asigurări că nu îşi va depune mandatul. ”Îmi voi juca şansa până la capăt”, a spus el. 

”Până atunci vom avea programul de guvernare şi lista Guvernului depuse la Parlament. Nu este închisă uşa către absolut nimeni, continuăm să discutăm”, a spus el. 

Nicolae Ciucă a ţinut să precizeze că în acest moment, mandatul său este să negocieze pentru un guvern minoritar PNL-UDMR. 

Despre flexibilizarea mandatului, Ciucă a spus că urmează să fie discutată şi decisă, dacă va fi cazul. Întrebat când ar putea fi luată decizia în PNL, Nicolae Ciucă a spus: ”Pot să avansez o dată, nu mai târziu de vineri, vineri este cel mai târziu cînd putem avea acest BPN”. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.