POLITICă

Orban: “Ritmul de creștere a infectărilor va scădea. Alegerile parlamentare nu reprezintă un risc de răspândire a virusului”


Orban: “Ritmul de creștere a infectărilor va scădea. Alegerile parlamentare nu reprezintă un risc de răspândire a virusului”

PUTEREA24 | 2020-10-21 15:00

Premierul Ludovic Orban susține că, din evaluările care îi sunt puse mereu la dispoziție, ritmul de creştere a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus în țara noastră se va reduce, ca urmare a măsurilor implementate de curând.

"Opinia pe care o avem şi evaluările pe care le avem sunt acelea că ritmul de creştere a numărului de persoane infectate se va reduce. Noi, în general, analizăm datele la săptămână, nu analizăm de la zi la zi, pentru că nu există o anumită ritmicitate în ceea ce priveşte prezentarea de către DSP-uri a rapoartelor (...). Urmărim cu mare atenţie evoluţia în fiecare judeţ, în fiecare localitate şi dispunem toate măsurile pe care le-am gândit pentru a reduce riscul de răspândire", a spus Orban.

În ceea ce priveşte organizarea alegerilor parlamentare la data stabilită, premierul a întărit idea că acestea "nu reprezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului", dacă se respectă măsurile şi regulile impuse.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.