POLITICă

Paleologu, atac la Klaus Iohannis: “E tipicul politicianului român, şmecher. Cel mai steril preşedinte al României”


Paleologu, atac la Klaus Iohannis: “E tipicul politicianului român, şmecher. Cel mai steril preşedinte al României”

PUTEREA24 | 2023-05-06 14:00

Politologul Theodor Paleologu îl atacă pe Klaus Iohannis, pe care îl consideră ”cel mai steril” președinte din istoria României. Paleologu, candidat PMP la alegerile prezidenţiale din 2019, este de părere că șeful statului “e tipicul politicianului român, şmecher, care s-a priceput numai să se poziţioneze pe sine astfel încât să fie avantajos”.

”Ne-am potcovit cu un mare mediocru - preşedintele Klaus Iohannis. Dar de fiecare dată el a beneficiat de un vot negativ: vot împotriva lui Victor Ponta şi vot împotriva doamnei Dăncilă”, a declarat Paleologu la emisiunea Insider politic de la Prima TV. 

”Klaus Iohannis nu este neamţ deloc. Este român ca oricare dintre noi. Familia lui este în Transilvania de sute de ani, este o mare prostie să spui despre Klaus Iohannis că nu e român. Evident că e român. E tipicul politician român, şmecher şi steril, care s-a priceput numai să se poziţioneze pe sine astfel încât să fie avantajos. Bilanţul celor 10 ani de preşedinţie este nul. Este probabil cel mai steril preşedinte al României, nu cel mai nociv. Cel mai nociv rămâne evident Ion Iliescu”, a încheiat fostul ministru al Culturii. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.