POLITICă

Pe cine dă vina Florentin Pandele pentru EȘECUL Gabrielei Firea


Pe cine dă vina Florentin Pandele pentru EȘECUL Gabrielei Firea

E.Ş. | 2020-09-28 22:49

Florentin Pandele îl acuză pe Victor Ponta că avea interes ca Gabriela Firea să nu câștige Primăria Capitalei și și-a adus contribuția alături de primarul de la sectorul 3 să îi înfigă cuțitul în spate acesteia.

”Am fost și încă sunt supărat doar 99% pe Victor Ponta, pentru că el și-a adus contribuția alături de fostul și actualul primar de la sectorul 3 să îi înfigă cuțitul în spate lui Gabi și nu se fac lucruri din astea. Îmi aduc aminte, Gabi și noi, toată familia, am suferit mai bine de 2 ani de zile pentru că am fost trup și suflet cu Victor când a candidat în anul 2016. Dar este istorie. Iar oamenii politici au stomacul tare și trebuie să uite imediat ce se încheie o luptă politică. 

Deci eu consider, cauzele care au considerat pierderea Bucureștiului, vinovatul principal este echipa PSD, echipa care s-a găsit la conducerea Ministerului Transporturilor pentru că fostul președinte al PSD nu a vrut să dea Centura la Primăria Capitalei, îi era frică de Gabriela Firea, ministrul Finanțelor care i-a ciuntit bugetul Capitalei, toți au spus că e 1 miliard și era 600 milioane. 

Altă cauză, lovitura pe care i-a dat-o un fost coechipier cu 2-3 luni înaintea alegerilor. Putea să rămână să câștige împreună”, a declarat Florentin Pandele la . 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.