POLITICă

Petre Daea, discurs spumos la final de mandat: "Te pupă, tata"


Petre Daea, discurs spumos la final de mandat: "Te pupă, tata"

PUTEREA24 | 2023-06-16 14:40

Ex-ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a îmbrăţişat și l-a pupat pe un obraz pe succesorul său, Florin Barbu, la ceremonia de predare-primire a mandatului. „Te pupă tata!”, i-a spus Daea noului ministru, și a adăugat, în stilu-i caracteristic, că şi-a dat seama că nu mai după faptul că, deşi avea în faţa sa, pe masă, o sticlă cu apă şi un pahar gol, nu i-a fost umplut paharul.

„Te pupă tata! Succes!”, i-a spus Petre Daea noului ministru al agriculturii. Fostul ministru i-a pus mâna pe obraz noului ministru. 

Daea a glumit pe tema faptului că şi-a terminat mandatul, spunând: „mi-am dat seama că nu mai sunt ministru în momentul în care nu mi-aţi pus apă în pahar”. Replica sa a provocat hohote de râs din partea unora dintre cei prezenţi.

În discursul său de la final de mandat, Petre Daea a mai spus că, după ce a obişnuit să intre pe la intrarea din spate a clădirii ministerului, va ieşi pe uşa principală. 

„Îi salut pe toţi cei care m-au criticat şi care mi-au spus ceea ce au considerat, la un moment dat, că e nevoie să spună. Mă bucur că i-am cunoscut pe toţi şi îi asigur că rămân acelaşi. Într-un cuvânt, nu mă schimb. Şi de ce a face-o? Am intrat prin spate tot timpul în instituţia aceasta, considerând că este intrarea în sala de maşini. Acum voi ieşi prin faţă, considerând că merit, în raportul conştiinţei mele, să mă văd în oglinda geamului la ieşire”, a mai spus Petre Daea, citat de News.ro.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.