POLITICă

Ponta îi ia APĂRAREA lui Nicolae Bănicioiu: ”Se dezgroapă dosare vechi în campanie electorală!”


Ponta îi ia APĂRAREA lui Nicolae Bănicioiu: ”Se dezgroapă dosare vechi în campanie electorală!”

E.Ş. | 2020-10-20 22:35

Președintele Pro România, Victor Ponta îi ia apărarea colegului său, Nicolae Bănicioiu, acuzat de DNA de luare de mită și trafic de influență.

„Eu am fost acuzat in 2015 si , dupa 4 ani , am fost achitat de Inalta Curte de Casatie si Justitie/ cred in nevinovatia lui Nicu Banicioiu - cred ca denuntatorii prinsi “cu mata in sac” care isi aduc aminte in 2020 sa acuze fapte din 2012 sunt niste oameni necredibili / cred ca marea vina a lui Banicioiu este ca s-a luptat pentru PRO Romania si nu a vrut sa plece la PSD ca altii !

Credeam ca nu se mai “dezgroapa” dosare vechi in campaniile electorale / m-am inselat!

Eu am trecut prin exercitiul acuzatiilor neadevarate - stiu cat a suferit familia mea si cei apropiati / imi pare rau ca Nicu trece prin aceasta experienta traumatizanta ! Dar sunt sigur ca va arata adevarul - si aceasta perioada il va face mult mai puternic!

Proiectul PRO Romania este necesar Romaniei - si va merge mai departe - ci orice pret!”, a precizat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Procurorul general al Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a înaintat Camerei Deputaților cererea DNA de ridicare a imunității pentru Nicolae Bănicioiu, fost ministru din perioada 2012-2014, acuzat de luare de mită și trafic de influență pe lângă ministrul Sănătății din acea perioadă.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.