POLITICă

PSD a protestat în Parlament: ”Nu ascundeți MORȚII! Vinovații să plătească!”


PSD a protestat în Parlament: ”Nu ascundeți MORȚII! Vinovații să plătească!”

E.Ş. | 2021-05-11 16:22

Parlamentarii PSD au organizat un protest în Parlament, purtând pancarte pe care scrie „Vinovații să plătească”, „Nu ascundeți morții” sau „Transparență”, cu referire la scandalul legat de nedeclararea unor decese discutată la Ministerul Sănătății.

PSD-iștii au venit în fața biroului lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, cu pancarte negre inscripționate cu mesaje. Social-democrații vor înființarea unei comisii de anchetă privind datele din pandemie, invocând „măsluirea” acestora. Între argumentele lor, declarațiile fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

„PSD cere parlamentarilor Puterii să voteze pentru înființarea comisiei de anchetă privind măsluirea datelor despre pandemie", a spus deputatul Alfred Simonis.

„Și fostul, dar și actualul ministru al Sănătății au declarat că există probleme cu aceste calcule. Avem chiar o declarație cutremurătoare a domului Vlad Voiculescu, care ne spunea că la un singur spital din București sunt raportate 510 decese în minus", a declarat Alfred Simonis, liderul PSD la Camera Deputaților.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.