POLITICă

PSD atacă în instanță decizia de instituire a stării de alertă în Sectorul 1


PSD atacă în instanță decizia de instituire a stării de alertă în Sectorul 1

PUTEREA24 | 2021-07-26 12:13

PSD a anunţat luni că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

PSD susține, într-un comunicat de presă, că această decizie nu ar fi întemeiată legal, fiind "doar urmarea firească a unei situaţii de criză declanşată şi întreţinută de către Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

"În plină stare de alertă declarată la nivel naţional, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol şi fără precedent în România şi care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalităţi autoritare şi a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta - în speţă Clotilde Armand - nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?”, a transmis PSD Sector 1.

Social-democraţii mai spun că au semnalat în repetate rânduri că ”lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetăţenilor şi este dusă cu incompetenţă şi rea-credinţă, generând penalităţi împovărătoare la bugetul local, dar şi cheltuieli suplimentare prin achiziţii total netransparente”.

În Sectorul 1 al Capitalei a fost declarată stare de alertă în urma crizei gunoaielor. Decizia de vineri vine după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut din nou Prefecturii Capitalei să declare starea de alertă în sector pentru 30 de zile, din cauza situației sanitare cauzate de necolectarea gunoiului de către Romprest Service SA.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea 24 - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.