POLITICă

Rareș Bogdan vede o alianță cu PSD pentru viitorii 6 ani: ”Nu există ALTĂ variantă!”


Rareș Bogdan vede o alianță cu PSD pentru viitorii 6 ani: ”Nu există ALTĂ variantă!”

E.Ş. | 2022-09-15 22:28

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că România nu are o altă variantă decât o alianță PNL – PSD pe următorii 6 ani. El a catalogat cele două formațiuni ca fiind „partide main stream sănătoase”. Bogdan a mai spus că România va deveni motorul Europei Centrale și de Est.

„Nu există o altă variantă decât o alianță PSD-PNL pentru următorii 6 ani. Venim cu două partide main stream sănătoase. Noi mergem pe sistema german. Asta vom fi noi, motorul Europei centrale și de est.

Pentru România, chestiunea legată de încălzirea a peste 7 milioane de gospodării trebuie rezolvată”, a spus liderul liberal la RTV, potrivit 

Europarlamentarul a mai afirmat că și PNL, și PSD vor creșterea pensiilor, dar pentru asta e nevoie de resurse bugetare: „Noi am vrea să mărim pensiile cu cât mai mult. A crescut foarte mult costul zi de zi. Problema este că trebuie să existe sustenabilitate, resurse bugetare.

Atât PNL, cât și PSD doresc creșterea pensiilor. Nu vreau să înaintez nici o cifră”.

„Numărul românilor care se întorc acasă va fi, anul acesta, mai mare decât cei care pleacă. Noi trebuie să le dăm sigurnață și o perspectivă de a trăi mai bine”, a mai precizat Rareș Bogdan.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.