POLITICă

Reacția lui Florin Cîțu după apariția DOCUMENTULUI cu antetul Guvernului în campania PNL


Reacția lui Florin Cîțu după apariția DOCUMENTULUI cu antetul Guvernului în campania PNL

PUTEREA24 | 2021-07-21 15:56

Florin Cîţu a avut o primă reacție după publicarea în mass-media a documentului de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL. Premierul susține că nu poate comenta documente editabile care apar în presă, chestionat despre semnătura electronică a consilierului de stat Miorei Costin care apare pe documentul respectiv, iar în Guvern nu există semnături electronice pe documente.

„Eu din funcţia de premier pot să comentez doar pe documente oficiale. Ceea ce înţeleg eu prin document oficial este unul înregistrat. Niciodată nu a fost înregistrat, nu mi-a fost prezentat un astfel de document. Documente editabile, fiţuici care apar în presă nu pot să comentez. Eu pot să comentez doar documente oficiale”, a explicat Florin Cîţu, întrebat despre faptul că pe document apare numele consilierului de stat Mioara Costin şi al Danei Păcuraru.

Întrebat mai departe despre acea semnătură electronică ce apare la autorul documentului, premierul a răspuns: „Eu cred că noi înţelegem diferit ce înseamnă semnătură electronică. În Guvernul nu avem o astfel de semnătură electronică”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.