POLITICă

SCANDAL pe holurile Camerei Deputaților, cu înjurături, îmbrânceli și amenințări. Cine au fost protagoniștii


SCANDAL pe holurile Camerei Deputaților, cu înjurături, îmbrânceli și amenințări. Cine au fost protagoniștii

PUTEREA24 | 2022-05-10 15:19

Scandal cât casa, marți după-amiază, pe holurile Camerei Deputaţilor. S-a lăsat cu înjurături, îmbrânceli și amenințări. Participanți au fost doi parlamentari AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Primii i-au reproșat lui Simonis faptul că propunerea "Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român", iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen, scrie News.ro.

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât. ”Băi nesimţitule, valutistule!”, i-a spus el social-democratului. Răspunsul a venit instant: ”Mă-ta e valutistă, porc ce eşti. Dispari de aici”.

”Băi nesimţitule, valutistule! Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat un reprezentantAUR pe hol, după Simonis. 

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred SimonisȘ ”Da, i-am spus că îl calc în picioare... Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a spus el.


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.