POLITICă

Scandal pe PALMIERI! Nicușor Dan a scos copacii plantați de Robert Negoiță


Scandal pe PALMIERI! Nicușor Dan a scos copacii plantați de Robert Negoiță

E.Ş. | 2023-05-15 16:07

Primarul general, Nicușor Dan, a dat dispoziție Administraţiei Lacuri și Parcuri (ALPAB) să ”extragă” palmierii ”plantați ilegal” în zona Unirii de angajații Primăriei Sector 3, condusă de Robert Negoiță.

Angajații ALPAB au scos palmierii luni, ”fără să-i vătămeze” și ”au umplut cu pământ găurile rămase pentru a aduce terenul la același nivel”.

”Acum, ne-am trezit din nou, fără să fim anunţaţi, cu aceşti copăcei. O să îi scoatem şi o să îi ducem domnului Negoiţă”, a arătat primarul Capitalei, precizând că ”suntem un stat de drept şi trebuie să respectăm legea”. Primarul a mai spus că există o hotărâre a Consiliului General care spune că sectoarele pot să intervină pe bulevardele care sunt administrate de Primăria Generală, cu condiţia să ceară voie, în mod logic. Nu au cerut niciodată, mai mult, în momentul în care au spart trotuarul din faţa Magazinului Unirea, au fost amendaţi şi li s-a spus să se oprească”, a mai arătat Nicuşor Dan.

Întrebat cum comentează situația, primarul Sectorului 3 a reacționat vehement: „E fără cuvinte chestia asta (…), asta este cu no comment. Într-un oraș în care nu se întâmpla nimic, sau cel puțin așa se vede de la mine, n-avem apă caldă în acest oraș, transportul public e jenant, e penibil, iluminatul la fel, suntem axfisiați de poluare în acest oraș, că nu e în stare să facă măcar un pasaj…”.

„Acest om, care se numește Nicușor Dan, n-a fost în stare – și, uite, i se încheie mandatul anul viitor, Doamne, ajută! – să își lege numele de un proiect, de un proiect pentru acest oraș, că de asta a fost ales ca primar. O să își lege numele de faptul că, iată, e în stare să omoare plante. Scoate copaci din rădăcină, scoate copacii din mijlocul orașului, acolo unde e cel mai ridicat nivel de poluare și unde este cea mai mare nevoie de spații verzi și de copaci. E o nebunie! Omul și-a pierdut busola”, a declarat Robert Negoiță pentru .

Cât despre faptul că Nicușor Dan susținea că Robert Negoiță i-ar fi plantat ilegal, primarul Sectorului 3 a spus: „Apropo de presă, nu l-a întrebat cineva ce lege am încălcat eu când am plantat. N-ai nevoie! Cei care vor să planteze copaci în acest oraș, oriunde în lumea asta, nu au nevoie de vreo aprobare, de vreo autorizație, vreun aviz al cuiva, ci dimpotrivă. Dacă cineva se apucă să planteze ceva în acest oraș, ar trebui să îl lăudăm, ar trebui să îi facem statuie, pentru că avem nevoie în acest oraș de plante, dar unii oameni sunt dezorientați în viață și, din nefericire, fix ăștia ne mai și conduc. E trist”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.