POLITICă

Șefii TVR și Radio România au fost DEMIȘI. Cu cine ar putea fi înlocuiți


Șefii TVR și Radio România au fost DEMIȘI. Cu cine ar putea fi înlocuiți

E.Ş. | 2021-05-11 21:27

Șefii posturilor publice de radio și televiziune au fost demiși de Parlament. Doina Gradea și Georgică Severin, numiți de vechea legislatură, își pierd funcțiile.

În locul Doinei Gradea, PNL o propune pe Ramona Săseanu, realizatoare de emisiuni la TVR Craiova. Anul trecut, i s-a reproșat că făcuse public pe Facebook un fals sondaj de opinie IMAS care-l dădea drept câștigător la Primăria Craiovei pe candidatul liberal.

Portalul g4media.ro a făcut, de asemenea, public un interviu al Ramonei Săseanu cu o așa-numită „vrăjitoare” care pretindea că ar putea să vindece diverse boli. Femeia a fost ulterior cercetată de Poliție pentru înșelăciune. 

La radioul public, propunerea USR este ziaristul Liviu Popescu, fost redactor al BBC România și al Radio Contact, dar și editor și producător la televiziuni precum Prima TV sau Realitatea TV și fost redactor-șef al știrilor TVR. 

Mai mulți parlamentari din actualul arc guvernamental au depus deja un proiect care schimbă legea de funcționare a celor două instituții media publice. Funcțiile de președinte al Consiliului de Administrație și de director general ar urma să fie separate. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.