POLITICă

Sorin Grindeanu îi pune la punct pe președinte și premier: ”Românii au dat un vot de BLAM”


Sorin Grindeanu îi pune la punct pe președinte și premier: ”Românii au dat un vot de BLAM”

E.Ş. | 2020-12-07 17:12

Sorin Grindeanu a precizat luni că rezultatele alegerilor parlamentare scot în evidență faptul că președintele Iohannis și Guvernul liberal a primit un vot de blam din partea românilor, nemulțumiți de modul cum a fost depășită criza sanitară.

"Fiecare vot acordat ieri demonstrează că PSD este partidul care are cele mai bune soluții, dar și profesioniștii care să le aplice pentru a depăși criza sanitară și economică prin care trece România.

Românii au dat un vot de blam la adresa președintelui Iohannis și a guvernului său de incompetenți, față de modul în care au sfidat o țară întreagă, față de modul dezastruos în care au gestionat pandemia și economia. Astăzi vedem cum gașca pierzătorilor vrea să confiște rezultatul votului de ieri. La doar o zi, Orban a uitat deja ce a spus în urmă cu o săptămână, că partidul care va câștiga alegerile va da premierul.

Dacă Iohannis continuă să se încăpățâneze, rezultatul va fi doar un alt CDR, o nouă Convenție a Dezastrului și a Recesiunii, iar costurile vor fi imense și vor fi plătite de români", a declarat Sorin Grindeanu.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.