POLITICă

Traian Băsescu, explicație surprinzătoare pentru ascensiunea AUR: ”Am văzut multe figuri cu ochi oblici”


Traian Băsescu, explicație surprinzătoare pentru ascensiunea AUR: ”Am văzut multe figuri cu ochi oblici”

E.Ş. | 2020-12-07 23:38

Fostul președinte, Traian Băsescu vine cu o explicație cel puțin surprinzătoare pentru scorul mare obținut de AUR la alegerile parlamentare. Băsescu consideră că Alianța pentru Unirea României a dus o campanie care nu pare de sorginte românescă.

“Nu aș specula, nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei noi formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută dar a reușit rezultate fabuloase, dar încă îmi fac propriile analize. A fost o campanie de o agresivitate extremă pe Internet și o campanie care nu pare de sorginte românească.

Am văzut multe figuri cu ochii oblici, adică e un turn înalt la St. Petersburg unde sunt trolii de toate națiile și care s-au mai băgat și în Brexit, s-au mai băgat și în alegerile și din SUA și nu exclud posibilitatea să se fi băgat și în alegerile din România, dar este la acest stadiu o speculație.

Dacă să spunem că în România aici au fost activi, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică cum a obținut AUR, plus că dacă vă uitați la investițiile uitate pe Internet sunt lucruri care mă obligă să gândesc. Asta nu înseamnă că există suspiciuni majore”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.