POLITICă

ULTIMA ORĂ: Liderii Coaliției au semnat noul Acord pentru guvernare


ULTIMA ORĂ: Liderii Coaliției au semnat noul Acord pentru guvernare

E.Ş. | 2021-04-20 22:06

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, la finalul ședinței coaliției, că partenerii de guvernare au ajuns la un acord. Este vorba despre o completare la acordul prin care a fost formată coaliția.

”După două zile de discuții serioase am convenit să semnăm o completare la acordul de coaliție, care să aducă proceduri și puncte de vedere care ducă la creșterea încrederii între parteneri, la îmbunătățirea mecanismelor de fucnționare a coaliției

Formațiunile politice sunt conștiente de responsabilitatea pe care o au. Cei care au pariat pe faptul că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii. Suntem o coaliție bazată pe un respect reciproc, încredere, solidaritate și suntem preocupați de o guvernare care să ducă la o îmbunătățire semnificativă a vieții cetățenilor români”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul Florin Cîțu a declarat marți seară, la finalul ședinței coaliției de guvernare, că actuala coaliție merge mai departe și că a fost făcit un pas important pentru o coerență a deciziilor între parteneri. ”De mâine vom avea un ministru al Sănătății”, a anunțat prim-ministrul, subliniind că persoana propusă să preia protofoliul va avea susținerea tuturor.

”Coaliția merge mai departe. Azi am făcut un pas important pentru a avea o guvernare eficientă și o coerență a deciziilor. Sunt bucuros că ne asumăm ca obiectiv principal campania de vaccinare. De mâine vom avea un ministru al Sănătății. Va avea susținerea mea și a colegilor din cabinetul pe care îl conduc. Deciziile pe care le luăm, le luăm în consultare și în interesul cetățenilor României”, a anunțat Florin Cîțu.


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.