POLITICă

VIDEO CIRC în Parlament! Deputații au fost la un pas să se ia la bătaie. De unde a pornit scandalul


VIDEO CIRC în Parlament! Deputații au fost la un pas să se ia la bătaie. De unde a pornit scandalul

E.Ş. | 2022-09-27 16:14

Liderul AUR, George Simion, ajutat de Dan Tănasă, au făcut circ în comisia de muncă unde se discutau majorările salariale pentru autoritățile publice. Un moment tensionat a avut loc în momentul în care liderul AUR a venit în spatele PSD-istului Gabriel Zetea care susținea creșterile salariale pentru angajații din primării.

„Zeci de mii de români din administrație au salarii de 2.000 de lei. Nu vrei să le crești”, i-a zis Zetea lui Simion, care a început să țipe că milioane de oameni au salarii și pensii mici, provocându-l pe pesedist.

„George, vrei să le crești salariile oamenilor?”, s-a ridicat spre Simion deputatul PSD. „Nu, voi vreți la voi, voi vreți la salariile voastre”, i-a replicat liderul AUR. Pentru că dialogul era tensionat un deputat a încercat să-i despartă.

În dispută a intervenit și Dan Tănasă care s-a repezit înspre cei doi, țipând că PSD e plin de mincinoși. „Le crești activul de partid, mincinosule!”, i-a spus Tănasă.

Vociferările au continuat, însă, în final, deputații au decis să majoreze doar salariile din administrația locală, renunțând la creșterile pentru ceilalți demnitari, scrie .

Dezbaterile și interventia parlamenatarilor AUR au fost transmise integral pe Facebook de Simion care împreună cu colegii săi i-au provocat pe membrii comisiei. În timpul dezbaterilor Simion le-a stins lumina parlamentarilor din comisie cerându-le să facă economie.


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.