POLITICă

VIDEO Premierul Ciucă face anunțul zilei despre NEIMPOZITAREA și creșterea pensiilor


VIDEO Premierul Ciucă face anunțul zilei despre NEIMPOZITAREA și creșterea pensiilor

E.Ş. | 2022-08-02 21:43

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că PNL va propune Coaliției neimpozitarea pensiilor până în 3.000 de lei, precizând că impactul bugetar va fi de 87 milioane de lei.

”Neimpozitarea pensiilor până în 3.000 de lei este o variantă discutată și în ședința de azi, este o propunere. Toate chestiunile trebuie discutate cu partenerii noștri din Coaliție.

Este vorba de 87 de milioane de lei - într-un an aproximativ 1 miliard - efort bugetar dacă nu s-ar impozita pensiile. Avem nevoie să ne adresăm către toate categoriile vulnerabile și să nu resimtă această criză. Trebuie pe de altă parte să păstrăm stabilitatea economică. Este responsabilitatea noastră să analizăm toate aceste aspecte” a declarat Nicolae Ciucă.

Pe de altă parte, premierul a evitat să dea un răspuns concret privitor la o eventuală mărire a pensiilor mici și mijlocii.

”Această propunere de analiză a neimpozitării pensiilor de până în 3.000 de lei a fost discutată în PNL, vom merge cu ea în Coaliție. Cealaltă variantă de mărire a pensiilor, nediscutând acest subiect, dați-mi voie să nu creăm așteptări oamenilor” a mai precizat Ciucă.


Galerie media:Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.