POLITICă

Viorica Dăncilă rupe tăcerea: Ce GREȘEALĂ mare a făcut la guvernare


Viorica Dăncilă rupe tăcerea: Ce GREȘEALĂ mare a făcut la guvernare

E.Ş. | 2021-03-01 23:04

Fostul premier Viorica Dăncilă a recunoscut, luni seară, că a acceptat în echipa sa oameni controversaţi, cu probleme de imagine. Aceasta recunoaște că e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o în timpul guvernării sale.

”A greşi e omenesc. Şi eu am făcut greşeli. Cred că cel mai mult am greşit atunci când (...) am acceptat anumiţi oameni să facă parte din echipă, cu toate că aveau probleme de imagine, erau controversaţi. Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să stric primăvara cuiva, dar cred că în acel moment au fost foarte multe articole care pot scoate în evidenţă acest lucru”, a declarat Dăncilă la A7TV.

Mai mult, fostul premier a sugerat că, pentru a le face loc oamenilor care nu erau mânați de cele mai bune intenții, a renunțat la alți oameni corecți.

"Am greşit că în echipa din jurul meu nu am luat oameni corecţi, care să lucreze pentru ţară, pentru obiectivele pe care ni le-am propus în programul de guvernare şi au fost oameni care au lucrat pentru propriile lor interese. (...)Toate aceste lucruri m-au costat, dar au rămas în urmă lucrurile bune pe care le-am făcut şi faptul că pot să mă uit în ochii oamenilor şi să le spun că nu am greşit faţă de nimeni, nu am luat decizii împotriva oamenilor sau împotriva ţării”, a mai afirmat Dăncilă.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.