SăNăTATE

Câți români s-au VACCINAT în cabinetele medicilor de familie


Câți români s-au VACCINAT în cabinetele medicilor de familie

PUTEREA24 | 2021-10-25 17:03

Aproximativ o jumătate de milion de români s-au vaccinat până în momentul de față în peste 3.000 de cabinete ale medicilor de familie.

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie își exprimă totuși nemulțumirea față de faptul că "la Maratonul vaccinării pentru viață din București nu vedem printre invitații la conferința de presă nici un medic de familie care vaccinează în cabinetul propriu sau în centrele de vaccinare. Nici un cuvânt despre medicii de familie și asistentele medicale din medicina familiei care vaccinează zi de zi în cabinetele proprii de 7 luni sau în centrele de vaccinare de 10 luni. În cabinetele proprii fără registratori, fără pază, fără costurile imense din centrele de vaccinare. Ca și cum medicii de familie nu ar exista în acest efort național de vaccinare. Ca și cum medicii de familie nu s-ar implica în vaccinare. Ca și cum medicii de familie sunt vinovați pentru eșecul vaccinării, în timp ce campionii și eroii vaccinării sunt toți ceilalți oficiali care vorbesc acum frumos cu presa".

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie mai susține că a solicitat în nenumărate rânduri CNCAV 'să sprijine eforturile de comunicare privind vaccinarea în cabinetele medicilor de familie. Rezultatele acestor solicitări nu mai au nevoie de nici un comentariu. Le vedem cu toții."



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.