SăNăTATE

Tupeu la o sută de ani!


Tupeu la o sută de ani!

PUTEREA24 | 2023-05-26 16:00

O intervenţie chirurgicală de protezare de şold, la o pacientă în vârstă de 100 de ani, a avut loc, vineri, la Spitalul Judeţean Arad. Bătrâna a ajuns la spital după ce a căzut în locuinţa sa şi a suferit o fractură la nivelul şoldului. Intervenţia nu a durat decât aproximativ o oră.

”Intervenţie deosebită, finalizată cu succes, în urmă cu câteva minute, de către o echipă medicală a spitalului, formată din medici şi asistenţi medicali din specialităţile ortopedie şi anestezie! Dr. Bogdan Jitaru, medic specialist ortopedie şi traumatologie a efectuat o protezare de şold la o arădeancă, extrem de curajoasă, în vârstă de 100 de ani!”, a anunţat, vineri,  Spitalul Judeţean Arad, într-o postare pe Facebook.

”Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe după ce a căzut acasă, suferind o fractură la nivelul şoldului. Medicii i-au efectuat, de îndată, investigaţiile necesare, constatând că se impune efectuarea unei intervenţii de specialitate pentru aplicarea unei proteze la şold”, au mai transmis reprezentanţii unităţii medicale.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.