SFATURI SI CURIOZITATI

5 intervenții ESTETICE care vor fi în vogă în 2023


5 intervenții ESTETICE care vor fi în vogă în 2023

PUTEREA24 | 2023-01-11 20:43

În 2023 medicii chirurgi esteticieni preconizează o creștere a cererii pentru cinci proceduri estetice. Acestea se află în prezent în focus nu doar pentru că sunt în trend pe rețelele de socializare, dar și pentru că au rezultate rapide și armonioase, păstrând naturalețea pacienților.

„Luna ianuarie este una în care întotdeauna crește numărul programărilor pentru diferite intervenții estetice. Explicația este simplă. Prima lună din an este în general considerată una pentru repaos, o perioadă ideală pentru recuperare după anumite intervenții estetice minim invazive sau chirurgicale, care necesită timp de recuperare.

Un trend început în ultimii ani va continua să ia amploare în 2023. Este vorba despre dorința celor care apelează la noi pentru a rezolva diverse nemulțumiri de ordin estetic, însă de a obține rezultate cât mai naturale. Dacă vorbim despre sâni, accentul cade acum mai mult pe formă și greutate decât pe dimensiune. Dacă vorbim despre buze, atunci marea majoritate a pacientelor își doresc buze frumos conturate, intens hidratate, dar cu aspect cât mai natural.

Referitor la tratamentele pentru tratarea ridurilor și a altor probleme ale pielii, sunt tratamente minim invazive după care pacienții arată mai tineri, mai odihniți, ca după o vacanță, fără a li se modifica trăsăturile naturale. Un alt tip de procedură din ce în ce mai căutată este cea de rejuvenare intimă. Era considerată tabu în trecut, dar deschiderea spre acest tip de intervenție este din ce în ce mai mare în ultimii ani”, spune medicul chirurg estetician Iancu Morad.

1. Implanturi mamare de dimensiuni mai mici și ultra ușoare

„Dacă în trecut pacientele veneau la clinică dorindu-și să își mărească considerabil cupa la sutien, pentru ca transformarea să fie cât mai vizibilă, în prezent nu mai este valabil acest lucru. Pacientele vor sâni cu o formă frumoasă, anatomică, fermi, dar de dimensiuni mai mici, cu aspect natural. Prin tehnica noastră, M-Augmentation, incizia periareolară face ca cicatricea să fie aproape invizibilă, iar implantul este poziționat sub mușchiul pectoral. Se obțin astfel sâni cu formă frumoasă, în perfectă armonie cu silueta.

Se folosesc, de asemenea, cele mai ușoare și avansate proteze B-LITE, mai ușoare cu 30% decât cele clasice. Protezele B-LITE au integrate în gelul siliconic, creat cu o tehnologie NASA, microsfere biocompatibile ce oferă o maximă siguranță în cazurile foarte rare de rupere a implantului în urma unui accident, conținutul protezelor nemaiputând să se scurgă.

Prin urmare, se obține un aspect natural sânilor, fără a tensiona țesuturile pe termen lung. Sunt comode, au un design armonios, și, pentru că sunt atât de ușoare, sunt ideale și pentru persoanele active, care fac sport frecvent”, explică medicul chirurg estetician.

 2. Foxy Eyes cu efect de lungă durată

Foxy Eyes se numără printre cele mai noi și mai răspândite trend-uri la nivel internațional. Este un termen generic ce înglobează mai multe tratamente care ridică și alungesc simultan pleoapa superioară, obținând la final o formă migdalată a ochilor și accentuând privirea. Noi am dezvoltat trei variante de proceduri pe care le adaptăm în funcție de nevoile și dorințele pacientelor noastre. Vorbim aici despre:

  Tratamentul cu fire de suspensie resorbabile, unde rezultatul se menține aproximativ 7-9 luni.

  Operația de cantopexie care de obicei se practică împreună cu blefaroplastia, intervenția de eliminare a excesului de piele și grăsime de la nivelul pleoapelor. În acest caz, rezultatele se mențin timp de mai mulți ani.

  Lifting temporal. Se face o incizie mică la nivelul tâmplelor, iar aici avem practic și un efect de lifting.

Toate aceste trei variante sunt extrem de eficiente și nu lasă cicatrici vizibile.

  3. Buze mai pline, dar cu aspect natural

Este important ca, alături de medicul estetician, să alegem forma și volumul potrivit conform proporțiilor noastre. În 2023 sunt, în continuare, cerute intervențiile pentru buze mai mult volum și un contur atrăgător, dar în perfectă armonie cu trăsăturile feței. După mulți ani de studiu, am creat procedura M-Technique, ce înglobează mai multe tehnici, îmbunătățite și modificate, practicate într-o anumită ordine ce pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor. Rezultatul este spectaculos, feminin, dar are un aspect natural și în armonie cu restul feței. Deja de aproape trei ani, procedura se numără printre preferatele pacientelor noastre, iar asta nu poate decât să mă bucure foarte mult.

 

  4. Pomeți mai conturați

”Conceptul de Face Contouring a pornit mai întâi un fenomen în materie de machiaj, promovat de vedete de la Hollywood. Dacă în trecut aveam doar opțiunea bisturiului pentru pomeți mai conturați sau o linie mandibulară bine definită, acum putem obține aceste rezultate fără machiaj sau intervenții estetice invazive. La clinică noi realizăm procedura de Face Contouring fără operație. Perfecționăm astfel trăsăturile feței, devenind mai ferme, cu un aspect întinerit, o procedură rapidă, fără anestezie sau perioadă de recuperare. Procedura de face conturing se realizează cu injectări cu cristale de calciu. Pentru persoanele de peste 60 de ani, , sunt recomandate firele resorbabile de suspensie. De asemenea, pentru a contura pomeții există și acidul hialuronic care, folosit corect, de un medic cu experiență, oferă întotdeauna rezultate foarte bune

Mai avem la dispoziție M-Rejuvenation, cel mai nou tratament pe care l-am conceput la Luxury Aesthetics. Este un tratament ce se personalizează în funcție de nevoile pacientului. Oferă tenului hidratare în profunzime, stimulează producția de colagen și elastină, estompează ridurile și redă pielii fermitatea pierdută”, mai spune Dr. Iancu Morad.

 

 5. Rejuvenare intimă

„Un subiect de mare interes este reprezentat și de tratamentele pentru rejuvenarea genitală, ceva considerat tabu până nu demult. Vorbim despre o varietate de proceduri: de la aparate laser pentru întărirea musculaturii vaginale (procedură cunoscută sub denumirea de “vaginal tightening”) până la tratamente cu produse injectabile, special concepute pentru modelarea organelor genitale.

Scopul este nu doar unul estetic, ci și funcțional, reducând problemele de incontinență urinară, ce apar după o anumită vârstă.

Se observă o creștere a cererii și pentru labioplastie. Este intervenția chirurgicală prin care se reduce dimensiunea labiilor mici sau mari. Femeile apelează la aceasta intervenție în scop estetic, atât pentru momentele intime, cât pentru viața de zi cu zi, evitând aspectul neplăcut apărut atunci când poartă  îmbrăcăminte mai strâmtă”, încheie medicul chirurg estetician Iancu Morad.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.