SOCIAL

Avertisment CNAIR: Un site NEAUTORIZAT vinde roviniete cu 200% mai scumpe


Avertisment CNAIR: Un site NEAUTORIZAT vinde roviniete cu 200% mai scumpe

E.Ş. | 2022-10-17 18:24

Un site neautorizat care vinde roviniete a fost identificat de autorități. Compania de drumuri a anunțat că șoferii pot achita sume mai mari cu 200% față de costul real al rovinietei și menționează că vânzătorii autorizați sunt trecuți pe site-ul CNAIR.

"CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv .

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa ", se arată în comunicatul transmis de CNAIR.

"CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate", potrivit CNAIR.

"În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul , utilizatorilor achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete.

De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul  suma achitată este de 8,90 euro, din care 5,90 euro reprezintă taxa de serviciu", scriu cei de la CNAIR. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.