SOCIAL

Cod Galben de PLOI ABUNDENTE începând de marți seară


Cod Galben de PLOI ABUNDENTE începând de marți seară

PUTEREA24 | 2023-05-16 14:52

O atenţionare Cod galben de ploi abundente intră în vigoare începând de marţi seară, în şase judeţe din Oltenia şi sud-vestul Munteniei, acolo unde cantităţile de apă vor fi de 25-30 de litri pe metrul pătrat.În Bucureşti, vor fi înnorări şi averse, iar temperaturile maxime vor ajunge la 20-22 de grade.

ANM a emis o atenţionare Cod galben de ploi însemnate cantitativ valabilă de marţi, de la ora 18.00, până miercuri, la aceeaşi oră, în judeţele Gorj, Vâlcea, Olt, Teleorman, Dolj şi Mehedinţi. ”În Oltenia şi sud-vestul Munteniei vor fi ploi ce vor avea şi caracter de aversă şi, mai ales prin acumulare, cantităţile de apă vor fi de 25...30 l/mp şi izolat vor depăşi 35...40 l/mp”, a arătat ANM.

Îndeosebi în regiunile intracarpatice, în a doua parte a zilelor de marţi şi miercuri, vor fi intervale cu averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi condiţii de grindină.

În zona municipiului Bucureşti, temporar înnorările vor fi accentuate şi, în special în a doua parte a nopţii şi în prima parte a zilei, vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, cu rafale de până la 40...45 km/h, miercuri după-amiaza. Temperatura minimă va fi de 11...12 grade, iar cea maximă de 20...22 de grade.

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.