SOCIAL

După Gabi Szabo, Nicușor Dan l-a CONCEDIAT și pe Rică Răducanu


După Gabi Szabo, Nicușor Dan l-a CONCEDIAT și pe Rică Răducanu

PUTEREA24 | 2022-06-24 15:05

Rică Răducanu a fost dat afară, fără explicații, de primarul Capitalei, Nicușor Dan, de la Clubul Sportiv patronat de Primăria Capitalei. Acesta spune că edilul Capitalei nici măcar nu știa de ce l-a dat afară.

În scandalul dintre Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei și fosta șefă de la CSM București intervine și Rică Răducanu care spune că, în urmă cu câteva luni, a fost dat afară de la clubul Municipal București fără să i se ofere o explicație pentru acest gest. 

”Cel mai probabil cineva a avut nevoie să își angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine”, susține Rică Răducanu.

Acesta spune că a încercat să discute cu Gabriela Szabo, însă nici aceasta nu i-a oferit o explicație concretă pentru motivul concedierii lui. Ba mai mult decât atât, fosta sportivă i-ar fi sugerat să meargă la Rapid, acolo unde a cunoscut gloria și să încerce să obțină un loc de muncă. 

Rică Răducanu spune că a mers chiar și la actualul primar al capitalei, Nicușor Dan, unde a încercat să înțeleagă motivul pentru care a fost dat afară de la acest club sportiv. Acolo însă edilul ar fi bâjbâit câteva explicații însă senzația pe care i-a lăsat-o în momentul în care a plecat din birou a fost aceea că nu știa cu exactitate motivul pentru care l-a concediat. 

Gabriela Szabo l-a dat în judecată pe Nicușor Dan

Gabriela Szabo l-a dat în judecată pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a anunțat-o prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că a demis-o de la șefia clubului CSM București.

Fostă mare campioană mondială și olimpică Gabriela Szabo a deschis o acțiune civilă, contra lui Nicușor Dan, la judecătoria Sectorului 5, nefiind de acord cu acuzaţiile aduse şi cu modul în care a fost demisă.

Acțiunea ”în răspundere delictuală” a fost înaintată pe data de 14 iunie 2022, la 10 zile după ce Gabriela Szabo a fost demisă de la CSM București.

"Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin 'detasarea' mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar 'din interior' (al clubului).

Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului.", a scris Gabriela Szabo, pe Instagram.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.