SOCIAL

Instalaţiile de transport pe cablu de la Cota 2000, oprite din cauza vântului puternic


Instalaţiile de transport pe cablu de la Cota 2000, oprite din cauza vântului puternic

PUTEREA24 | 2021-03-13 10:46

Instalaţiile de transport pe cablu care deservesc pârtiile din staţiunea Sinaia, situate la Cota 2000, nu au fost pornite sâmbătă dimineaţă din cauza vântului puternic şi a vizibilităţii reduse. Totuși, telegondola care urcă la Cota 1400 este funcţională.

Instalaţiile de transport pe cablu de la Cota 2000 - Gondola Carp şi Telescaunul Soarelui nu au fost pornite, scrie News.ro. La Cota 1000 se înregistrează -1 grad, cer acoperit şi vânt moderat, iar Gondola Sinaia, care urcă până la Cota 1400, a început programul cu public la ora 08:00 şi funcţionează până la 17:00.

Sâmbătă, pe domeniul schiabil din Sinaia a fost programat evenimentul Winter Fun, care constă în concursuri pentru schiorii experimentaţi, dar şi pentru familii. Autorităţile din Sinaia au precizat că vor evalua la ora 12:00 situaţia pentru a decide dacă pornesc instalaţiile de transport pe cablu.

Pe de altă parte, la Poiana Braşov sute de persoane stau la rând pentru a urca în mijloacele de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil. Aici are loc sâmbătă un concurs de schi pe pârtia Ruia, iar în aceste condiţii o parte a acesteia este restricţionata accesului publicului.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.