SOCIAL

Ministrul Justiției vrea INTERZICEREA vânzărilor de cartele prepay fără buletin


Ministrul Justiției vrea INTERZICEREA vânzărilor de cartele prepay fără buletin

E.Ş. | 2021-06-08 21:23

Stelian Ion, ministrul Justiției, a anunțat că și-a propus să vină cu o inițiativă legislativă constituțională prin care să fie interzisă vânzarea cartelelor telefonice prepay fără buletin.

Anul trecut, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională o Ordonanță de Urgență care obliga cumpărătorii să se legitimeze atunci când cumpără cartele telefonice.

„Pornind de la faptul că ieri a fost printr-un telefon, din nou, amenințare cu bombă la Curtea de Apel București și s-a dat peste cap toată activitatea, să luăm în serios reanalizarea soluției referitoare la interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin. O să propun această chestiune, pentru că sunt tot mai multe situații în care oameni certați cu legea se folosesc de acest mijloc”, a declarat, marți, Stelian Ion.

Acesta a făcut apoi referire și la cazul Caracal: „Se ajunge la tragedii. Îmi amintesc și de cazul Caracal, când a fost o situație și nu s-a rezolvat nici până acum. Este un subiect pe care îl am printre priorități”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.