SOCIAL

Ministrului Turismului din Grecia către turiștii români: ”Sunteţi bineveniţi să veniți fără niciun fel de birocraţie”


Ministrului Turismului din Grecia către turiștii români: ”Sunteţi bineveniţi să veniți fără niciun fel de birocraţie”

E.Ş. | 2022-05-05 23:13

Grecia e mai mult decât nerăbdătoare să își primească turiștii în acest sezon turistic, mai ales după doi ani de pandemie. Mai mult, Vassilis Kikilias, ministrul grec al Turismului a anunțat personal că românii nu mai au nevoie decât de buletin sau pașaport pentru a intra în țara însorită.

”Am revenit pentru a putea să anunţ că de la 1 mai, deja de patru zile, tot ceea ce au românii nevoie pentru a călători este paşaportul şi nimic mai mult.

Fără formular pentru intrarea în ţară (PLF-Passenger Locator Form), fără certificat sanitar, fără test PCR, fără test rapid, fără dovadă de vaccinare! Sunteţi bineveniţi să călătoriţi în Grecia fără niciun fel de birocraţie. Cred că a venit vremea să revenim măcar la o normalitate parţială, nu să ignorăm măsurile (n.r.sanitare), nu să renunţăm la monitorizarea situaţiei, ci continuând să fim să fim responsabili şi realişti, dar dând oamenilor posibilitatea să trăiască în cel mai mod posibil.

Numărul călătorilor din România, uitându-mă la statistici şi la cifrele de la tur operatori, sunt foarte bune, ar putea fi similare cu cele din 2019.

Dar interesul nostru este ca românii să călătorească în Grecia şi să se simtă bine, ca sectorul turistic din Grecia să-i respecte pe români, să-i facă să se simtă bine, astfel încât să revină acasă şi să spună altora: Da, grecii ne-au respectat, au avut grijă de noi, am avut experienţe turistice incredibile, la mare, la munte, mâncarea, vinul dansul, cu muzica, cu totul, şi vrem să revenim" a declarat Vassilis Kikilias pentru .



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.