SOCIAL

PROGNOZA PENTRU CAPITALĂ. Duminică și luni vor fi averse și descărcări electrice, temperatura maximă - 27 de grade


PROGNOZA PENTRU CAPITALĂ. Duminică și luni vor fi averse și descărcări electrice, temperatura maximă - 27 de grade

P24 | 2021-06-20 11:07

Cerul va avea înnorări temporar accentuate în Capitală, pe parcursul zilelor de duminică şi luni, şi vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice, în timp ce temperatura maximă va ajunge la 27 de grade, potrivit prognozei speciale pentru municipiul Bucureşti, valabilă în următoarele două zile.

În cursul zilei de duminică, până luni la ora 02:00, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi perioade cu averse şi descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă, în medie, de 15 - 25 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări asociate averselor.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15 - 17 grade.

Luni, în intervalul orar 11:00 - 22:00, cerul va avea înnorări temporare, iar mai ales după-amiaza şi seara vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil grindină. În intervale scurte de timp cantităţile de apă vor fi în medie de 10 - 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări asociate averselor.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică noi avertizări de ploi abundente şi vijelii şi a instituit Cod portocaliu în partea de est, nord-est şi sud-est a ţării, în timp ce în centru, în sud şi în nord va fi Cod galben, până luni, la ora 02:00.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.