SOCIAL

Salvamontiștii brașoveni au căutat DEGEABA un turist dispărut în munți. Bărbatul era acasă


Salvamontiștii brașoveni au căutat DEGEABA un turist dispărut în munți. Bărbatul era acasă

E.Ş. | 2021-10-25 20:35

Un bărbat a fost căutat patru ore în masivul Postăvaru, după ce a fost dat dispărut de un prieten care-l însoțea. Au mers pe urmele sale salvamontiști, jandarmi și polițiști. Operațiunea s-a desfășurat în miez de noapte, aceștia ”periind” mai multe trasee turistice și de bicicletă. În tot acest timp, bărbatul era acasă.

„Apelul a sosit in jurul orei 22:00, cand o persoana a sunat la 112, anuntand faptul ca prietenul sau, cu care plecase pe munte, lipseste. Impreuna au coborat de la Cabana Postavaru, iar cand au ajuns in zona statiei inferioare a telescaunului Ruia, una dintre persoane a observat ca si-a pierdut telefonul si a decis sa se intoarca in cautarea lui, urmand sa se reintalneasca in statiune. Cel plecat dupa telefon nu a mai aparut insa”, a transmis Salvamont Poiana Brașov, 

Doi salvatori montani au plecat imediat pe urmele celui dispărut, dat fiind că era și foarte frig. Lor li s-au alăturat apoi un jandarm montan, un angajați din cadrul poliției și echipa de suport a salvamontului.

„Cautarile s-au intins pe durata a 4 ore, timp in care au fost „periate” mai multe trasee turistice si de bicicleta din zona. Din fericire, persoana disparuta era acasa”, a mai susținut Salvamont Poiana Brașov.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.