SOCIAL

Studiu: Românii sunt mai FURIOȘI și mai anxioși în pandemie


Studiu: Românii sunt mai FURIOȘI și mai anxioși în pandemie

E.Ş. | 2021-10-25 21:39

Furie, anxietate şi multe îngrijorări faţă de traiul zilnic. Sunt stările prin care trec tot mai mulţi români în pandemie. Unii se tem de boală, alţii de siguranţa zilei de mâine şi totul se reflectă în comportamentul lor. O confirmă studiile recente şi specialiştii care explică situaţia.

Mai triști, mai furioși, mult mai anxioși și cu un sentiment sporit de singurătate. Un studiu recent arată impactul pandemiei asupra stării românilor.

Potrivit studiului, furia românilor este din ce în ce mai mare, luna acesta în creştere cu 5 procente faţă de luna trecută. La fel în scădere este şi satisfacţia faţă de venituri de la 64% la puţin peste 50 de procente.

”Furia asta vine din frustrare şi anxietate. Din frustrarea că tot nu am scăpat de pandemie în ciuda faptului că ne-am purtat ca şi cum ea nu există. Ea există şi ne-a lovit cât se poate de rău”  explică Mălina Voicu, Institutul de cercetare a calităţii vieţii, pentru . 

Specialiştii în resurse umane cred că şi mediul de lucru îi afectează pe oameni. Acelaşi studiu mai arată că singurii mulţumiţi de carieră şi venituri sunt tinerii aflaţi la începutul carierei.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.