SOCIAL

Suceava: un medic ATI a murit la două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19


Suceava: un medic ATI a murit la două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19

PUTEREA24 | 2020-12-28 19:55

Ovidiu Irimescu, medic ATI la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava, a murit la numai 46 de ani, la două săptămâni după ce s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externat din spital.

În vârstă de 46 de ani, medicul anestezist Ovidiu Irimescu, angajat al Secţiei ATI de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, s-a îmbolnăvit în luna noiembrie de COVID-19.

A fost internat chiar în spitalul în care îngrijea bolnavi, a fost la rândul său tratat, iar după ce s-a vindecat a fost externat. După 12 zile de la externare, medicul Irimescu s-a simţit rău şi s-a întors la spitalul din Suceava cu dispnee.

Potrivit unor surse ale publicaţiei locale , medicul Irimescu ar fi suferit anumite complicaţii tardive, cel mai probabil microembolii.

Pe 19 decembrie, Ovidiu Irimescu a fost transferat la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. dr. Matei Balş" din Bucureşti, acolo unde astăzi s-a stins din viaţă.

De asemenea, în vara acestui an, medicul Irimescu s-a îmbolnăvit de hepatită, astfel că organismul său era vulnerabil, iar sistemul imunitar nu era complet refăcut.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.