SOCIAL

Un biciclist care a accidentat o fetiță de 2 ani, căutat de polițiști


Un biciclist care a accidentat o fetiță de 2 ani, căutat de polițiști

E.Ş. | 2021-05-08 22:32

Un biciclist care a accidentat o fetiță de 2 ani, în centrul Sibiului, este căutat de polițiști. Aceștia au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere și cer ajutorul populației pentru a-l găsi.

"Vă solicităm sprijinul în vederea identificării şi depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18,11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piaţa Mare, a acroşat o fetiţă în vârstă de 2 ani, continuându-şi deplasarea fără să oprească la locul accidentului. Fetiţa, însoţită de părinţi, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

În momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în blugi de culoare închisă, un hanorac de culoare negru şi purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă de acesta este neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugaţi să contacteze de îndată Dispeceratul Poliţiei Municipiului Sibiu, telefon 0269/208.211.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.