SOCIAL

VREMEA se încălzește puternic: "Vom avea și 23 de grade Celsius"


VREMEA se încălzește puternic: "Vom avea și 23 de grade Celsius"

PUTEREA24 | 2021-10-18 17:53

După zile întregi de frig și ploaie, toamna ne înconjoară cu intenții mai calde, chiar peste media normală a acestei perioade. Directorul ANM Elena Mateescu anunță temperaturi de 23 de grade Celsius.

Directorul ANM Elena Mateescu a anunțat, în direct la Antena 3, că în partea a doua a acestei săptămâni, începând chiar de miercuri, joi și vineri, este posibil să consemnăm 22 chiar 23 de grade Celsius în regiunile extracarpatice. 

Inclusiv în Capitală ne așteptăm să înregistrăm valori de 22 de grade. Mâine contăm la nivelul maximelor de valori în creștere, 10-18 grade, miercuri  20 de grade, astfel încât joi, vineri putem avea chiar 23 de grade în partea de Vest, Sud-Vest, în Sud și Sud-Est. 

Și valorile minime vor înregistra de la o zi la alta valori în creștere. Dacă în această dimineață am avut minus - 3 până la + 8 grade, cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei, de la o zi la alta și minimele vor mai crește, astfel încât să consemnăm valori între 3 până la 12 grade.

Sfârșitul de săptămână va aduce însă o schimbare. Din nou o masă de aer rece va aborda zona țării noastre, astfel încât valorile termice să se situeze în jurul mediei climatologice specifice perioadei, cu maxime de 11-18 grade Celsius. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.