SPECIAL

Bilete gratuite la UNTOLD 2021 pentru donatorii de sânge


Bilete gratuite la UNTOLD 2021 pentru donatorii de sânge

PUTEREA24 | 2021-07-14 14:46

Organizatorii UNTOLD lansează şi pentru ediţia din 2021 o campanie de donare de sânge, în cadrul căreia doritorii pot obţine bilete gratuite la festival în schimbul acţiunii de donare, care se va derula în 11 oraşe. UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca.

"Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Netwok, iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a şaptea ediţie a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an, campania se desfăşoară în perioada 17 iulie - 5 septembrie în toate centrele de transfuzii din ţară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 oraşe mari din România", se arată într-un comunicat trimis de organizatori.

"Ca şi în anii precedenţi, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona şi anul acesta, atât în centrele fixe, cât şi la caravanele mobile. Caravana poate fi găsită în 11 oraşe ale ţării: Bucureşti, Constanţa, Târgu-Mureş, Sibiu, Oradea, Ploieşti, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj-Napoca. Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021 (...)", se mai arată în comunicat.

Cei care donează sânge la caravana mobilă şi se înscriu în baza de date "Şi Eu Donez" (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD şi tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România. De asemenea, cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secţiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziţionarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

"Suntem convinşi că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât şi în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanţia că festivalul UNTOLD se va ţine în această toamnă! Noi suntem mândri că, alături de partenerii noştri, reuşim să ţinem în viaţă această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoşi care donează în fiecare an şi prin gestul lor au salvat şi salvează mii de vieţi!", declară directorul de comunicare al UNTOLD, Edy Chereji.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.